top of page
Schermafbeelding 2021-05-09 om 10.48.53.

POP UP
FIELD DINERS

MOUTH MEETS GROUND

openlucht Huwelijk

BODEM
DINER

PROEF DE BODEM

Veld diner

Kiss the ground in je mond organiseert samen met boeren, landeigenaren, chefs, bodemveranderaars, instellingen en ondernemers popup veldrestaurants. Tijdelijke openlucht restaurants op bijzondere akkers, tuinen, parken in de regio. We laten de bodem proeven aan de hand van het verhaal van de boer, kracht van het landschap, de puurheid van bodemproducten en de creativiteit van de chef. Nu het weer kan biedt Kiss the ground een nieuwe dimensie aan het begrip 'uit' eten gaan. 

Get inspired

Ons voedsel komt niet van de supermarkt, de distributeur, de verwerker of boer, maar uit onze grond. De bodem krijgt zelden de aandacht en waardering. Kiss the ground biedt de bodem het podium, het is een celebration of soil. Net zoals een mens is geen enkele bodem hetzelfde. Elke plek verteld zijn eigen verhaal. Ga mee op wereldreis bij jou om de hoek. Op een veld, een park, tuinderij, kas, boerderij, stelling of dijk. Ervaar de intieme verbinding tussen jou, het eten, de producent, de verwerker en de bodem. Een weldadige ervaring dat behalve de tong ook alle andere zintuigen weet te prikkel. De kortste keten van grond tot mond.

bottom up

Kiss the Ground field diners zijn stuk voor stuk unieke diners, met een eigen locatie, team, chef, menu, format, programma. Met of zonder presentatie, muziek of workshop. High end of een ongepolijste eerlijke boerenhap. Tegen betaling, pay as you like of gratis, s'ochtends, s'middag of s'avonds. Voor 20 of voor 200 gasten. Niets moet veel is mogelijk. Elke ontvangende gastheer/dame of initiator, zorgt met zijn/haar team voor een eigen velddiner. Wat alle velddiners met elkaar gemeen hebben is de relatie grond en mond. Kiss the ground werkt bottom up. Het faciliteert, zorgt voor de communicatie, helpt mee in het leggen van verbinding met chefs, locaties, toeleveranciers, sponsorsen extra handjes. Er is ruime evenementen ervaring aanwezig om ook te zorgen van advies en begeleiding. 

coming up

Schermafbeelding 2021-06-07 om 22.02.23.

TUINEN VAN WEST

17 /09/ 21

images.jpeg

DE GROENE AFSLAG

25/09/ 21

Schermafbeelding 2021-06-07 om 22.03.16.

Ark

31 /10/ 21

Unknown.jpg

SMAAKPARK

16 /12 / 21

chefs wanted

We zijn op zoek naar chefs met verschillende achtergronden. Chefs die een relatie hebben met de bodem en dit ook in de bereiding van hun gerechten tot uitdrukking weten te brengen.  

MELD JE AAN

bodem stewards

Doe je mee met het grootste veld diner van 2021? Samen maken we er iets moois van.  Meldt je aan. 

MELD JE AAN
bottom of page